Start.

Jedna riječ. Moćna. Teška. Većina nas ne voli start, početak, nešto novo, promjene. Često ga doživaljamo kao znak da je nešto prije toga išlo loše, a ne mora biti tako.

Start označava volju za novim početkom, željom za promjenom, izlazom iz onoga u čemu se trenutno nalazimo. Trenutnim poslom, trenutnom vezom, trenutnim društvom, ali izlaz. Po mogućnosti ODMAH!

Prije nekoliko godina i sama sam morala poduzeti nešto po tom pitanju. Morala sam STARTATI. Početak je, kao i svaki, bio težak. Sada se nadam da ću pomoći nekome od vas da izbjegne situacije u poslu koje vam bi vam mogle naškoditi, te dati ideje o novim poslovima, vlastitim.

Veliki sam zagovornik poduzetništva, jer smatram da vođenje vlastitog biznisa nema cijenu, bez obzira što radite 24/7. Sloboda koju vam pruža osjećaj upravljanja i donošenja odluka vrijedan je svakog rizika koji posao nosi. Barem možemo reći da smo probali…startali smo…

Ja sam Ekonomistica. Moja najveća titula je titula MAJKE!

Ali, imam i titulu magistra ekonomije iz smjera Marketing, diplomiranog ekonomiste iz smjera Računovodstvo, te Certificiranog računovođe za područje FBIH. Suvlasnik sam firme u kojoj radim i donosim odluke, svaki dan.

Ako mislite da biste u mojim postovima mogli pronaći volju za izlazak iz trenutne situacije ili pak, željeli biste da samnom više razgovarate o temi koja vas posebno zanima, problemu koji imate na poslu…slobodno me kontaktirajte.

Do sljedećeg posta, ostajte mi zdravo…

#ekonomistica #bosnaihercegovina #ekonomija #poduzetništvo #biznis